Om kunstnere | PaperArtClub
Menu Luk

Cat Ravn – Cathrine Ravnshøj

I plakaterne Copenhagen Colours af kunstneren CAT RAVN møder vi grafisk smukke københavnermotiver. Vi kommer på en spændende rejse i personlige, fascinerende og farverige fortolkninger af Københavns karakteristiske tårne og historiske bygninger. De nøje udvalgte farver viser de velkendte københavnske bygninger i den særlige stemning, som rammer byen på forskellige årstider og tidspunkter. Kunstplakater fra CAT RAVN fungerer perfekt som din personlige ekstra udsigt til vores velkendte og skønne København.
CAT RAVN arbejder ud fra en kunstnerisk metode, som bygger på et grafisk kobbertryk. Dette giver en tyngde og højtidelighed tilført en eksperimenterende og spontan farve, som portrætterer stemningen af Københavns vartegn i sanselige og drømmende farver. Derefter overgives originalen til tryk af plakat i udvalgte størrelser.
Copenhagen Colours fra CAT RAVN kommer som 18 forskellige Københavnerplakater trykt på kraftigt kunstpapir.

Se Cat Ravn kollektionen HER

Peytil – Eytil Thorén Due

Peytil er et Stockholmbaseret kunstprojekt, der blev grundlagt i 2016 af modedesigneren og kunstneren Eitil Thorén Due.
Arbejdet afspejler en graffiti-lignende spontanitet med fokus på modeillustrationer og moderne portrætter. Den skandinaviske stil er tydelig i malerierne, der ofte er enkelt opbygget ud fra minimalistiske sorte linjer. Arbejdet er en kombination af traditionelle malerier og digitale værktøjer, hvilket giver det kontrast og et nyt udtryk.

Eitil voksede op i en familie af kunstnere. Hans mor var billedhugger og hans far maler. Kunst og kreativitet var overalt i huset, og Eitil blev opfordret til at eksperimentere og følge sin egen vej i en tidlig alder. Da han var 21, startede han modebrandet kaldet Mouli sammen med sin ældre bror. Efter at have arbejdet adskillige år som modedesigner ønskede Eitil at skabe et andet spor for sin kreativitet. Han begyndte at se kommerciel mode som noget meget begrænset og længtes efter noget uden regler eller begrænsninger.
Resultatet var Peytil, som også var kælenavnet, som hans mor brugte om ham som en dreng.

Se Peytil kollektionen HER

Madstitch – Ditte Sørensen

Ditte Sørensen stil er eksperimenterende og med et stærkt øje for materialer og detaljer. Hendes talent for det flygtige og feminine kommer særligt frem i mødet med det underfundige og ofte humoristiske. 

Ditte Sørensens teknik er frihåndsbroderi på symaskine udført i tekstil, papir eller på vandopløseligt stof. Hendes kunstneriske proces er afsøgende og eksperimenterende, og hun lader gerne værket bestemme sin egen retning. Resultatet er dog aldrig tilfældigt, men stærkt drevet af sublimt håndværk og perfektionisme ned i de mindste detaljer. Ditte Sørensen formidler historier, og hun er ikke bange for at bruge sig selv i sin kunst. Danmark og den danske kultur har gennem tiden været et gennemgående tema, og Dittes H.C Andersen billeder er nået helt til Kina.

Se Madstitch kollektionen HER

Christina Winsløv

Christina Winsløv er en af Danmarks mest spændende grafiske kunstnere. I sine billeder arbejder Christina med formidling af alle livets universelle facetter. Christina Winsløv udfordrer med sine arbejdsmetoder de gængse materialer og blander ofte det sarte tegnede udtryk med overraskelse via maling og spray. Således fremstår værkerne altid som en unik collage med en stemning af drømmende uendelighed. 

I Christina Winsløvs univers ‘Life Circles’ møder det perfekte det uperfekte i æstetisk forening med de smukke farver. 

Christina Winsløv (1971) bor nord for København og er uddannet serigraf. Christina er aktiv på udstillinger og kunstforeninger og udfører også større dekorationer og udsmykninger for private personer, virksomheder og mediebranchen.

Se Christina Winsløv kollektionen HER

Gehalt – Morten Buch

Gehalts plakater er et plakatunivers som forener dekoration og funktion. Gehalt plakater består af en herlig køkkenserie samt en serie, som gør sig godt i stuen, soveværelset, kontoret eller på ungdomsværelset. Køkkenserien byder på målomregnere, slagterudskæringer, sæsonguides samt cocktail opskrifter. Alle plakater er stilrene og afstemt i yderst flotte farver. Den øvrige serie består af smukke verdenskort, det periodiske system, menneskets anatomi og stjernebilleder. Gehalt plakater taler til alle mennesker, som er nysgerrige og ønsker, at plakater helst skal kunne lidt mere end bare at se pæne ud. Alle Gehalt plakater kommer i standard størrelser og er trykt på miljøvenligt, kraftigt, mat papir og leveres i en lækker indpakning med silkepapir og rullet i plakatrør. Designeren bag Gehalt er den grafiske designer Morten Buch, som blandt andet har lavet den grafiske del til en del ikoniske kogebøger.

Se Gehalt kollektionen HER