Gehalt Verdenskort plakat – Grå – PaperArtClub
Menu Luk

Gehalt Verdenskort plakat – Grå

DKK 549,00DKK 1.249,00

Mål: 70x100cm
Materiale: Høj kvalitets ‘fine art’ papir
Læs mere om kunstneren nedenfor
Se hele kollektionen her

HUSK ved tilkøb af ramme sparer du DKK 50,00 – DKK 150,00 🙂

Under varianter kan du også vælge at få dit verdenskort opklæbet på en blød skumplade, så du kan markere dine destinationer med nåle.

Ryd
Varenummer (SKU): 1002 Kategorier: ,

Verdenskortet fra Gehalt er smukt og enkelt afstemt i farver, der passer til den moderne bolig. Verdenskortet er helt opdateret i 2017 og det er let at se forskel på landene. Verdenskortet indeholder navn på alle lande og tilhørende hovedstad.
Gehalts plakater er et plakatunivers som forener dekoration og funktion. Gehalt plakater består af en herlig køkkenserie samt en serie, som gør sig godt i stuen, soveværelset, kontoret eller på ungdomsværelset. Køkkenserien byder på målomregnere, slagterudskæringer, sæsonguides samt cocktail opskrifter. Alle plakater er stilrene og afstemt i yderst flotte farver. Den øvrige serie består af smukke verdenskort, det periodiske system, menneskets anatomi og stjernebilleder. Gehalt plakater taler til alle mennesker, som er nysgerrige og ønsker, at plakater helst skal kunne lidt mere end bare at se pæne ud.

Brand: Gehalt
Kunstner: Morten Buch Lassen

Vægt 0.5 kg
Vælg størrelse

70×100

Vælg med eller uden ramme og skumplade

Inklusiv ramme, massiv eg, Inklusiv ramme, sortmalet træ, Inklusiv ramme og skumplade, massiv eg, Inklusiv ramme og skumplade, sortmalet træ, Plakat uden ramme, rullet i rør

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gehalt Verdenskort plakat – Grå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *